Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deniz kıyısında oturmak

Rüyada deniz kıyısında oturmak

Rüyada deniz kıyısında oturmak kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, yüksek moral sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada deniz kıyısında oturmak gördüyseniz:

  • Bazı konuşmalar yeni başlangıçlara neden olabilir.

Rüyada deniz kıyısında oturmak ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına delalettir.

Rüyada deniz kıyısına oturmak sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, çok iyi paralar kazanılacağına alamet eder.

Rüyada göl kıyısında oturmak onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, böylece hayata yeniden sarılacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine delalet etmektedir.

Rüyada deniz kıyısı görmek maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, mevki edineceğine, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine delalettir.

Rüyada deniz kıyısında yüzmek işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, durulacağına yorulur.

Rüyada deniz kıyısında uzanmak çok zor günler geçireceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına tabir olunur.

Rüyada kendini deniz kıyısında görmek hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına, başa iş açacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına işarettir.

Rüyada deniz kıyısında uyumak emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments