Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deniz kıyısında balık görmek

Rüyada deniz kıyısında balık görmek

Rüyada deniz kıyısında balık görmek çok zor duruma düşüleceğine, daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, bebek sahibi olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına, ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine delalettir.

Rüyada deniz kıyısında balık gördüyseniz:

  • Maddi konuları, borç alış verişlerini dikkatle ele alın.

Rüyada deniz kıyısında balık görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, bir hastalıktan kurtulunacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına işarettir.

Rüyada deniz kıyısına vurmuş balık görmek verilen  sözlerin tutulacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına tabir olunur.

Rüyada kıyıya vurmuş balıklar görmek makam sahibi olacağına, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kıyıda balık görmek adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına, neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine delalettir.

Rüyada kıyıya vurmuş yunus balığı görmek sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine, başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine işaret eder.

Rüyada kıyıya vurmuş balık görmek çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine, elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına delalet eder.

Rüyada kıyıya vuran balık görmek büyük miktarda para kazanacağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına delalettir.

Rüyada deniz kıyısında dolaşmak işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments