Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada demir hurdası görmek

Rüyada demir hurdası görmek

Rüyada demir hurdası görmek çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, âlim kimselerden feyz alacağına, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, bahtın açık olmasına, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada demir hurdası gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerinizde bazı anlaşmazlıklara karşı açık olacaksınız.

Rüyada hurda demir toplamak iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, Rüya sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına, hayatının istediği gibi yürüyeceğine tabir olunur.

Rüyada demir hurda toplamak fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada hurda demir görmek borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada demir hurdası görmek yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına, zor günlerin geride kalacağına, her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına işarettir.

Rüyada araba hurdalığı görmek ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına inanılır.

Rüyada hurda toplamak işinde aranan biri haline geleceğine, vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına rivayet eder.

Rüyada hurda bakır görmek hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, rüya sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hurda arabaya binmek büyük bir gelir toplayacağına, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments