Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada demir görmek

Rüyada demir görmek

Rüyada demir görmek alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına, çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, sorumlulukların azalacağına, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına alamet eder.

Rüyada demir gördüyseniz:

  • Ruhsal ya da felsefik yaşam tarzı değişiklikleri olumlu sonuçlar doğurabilir.

Rüyada demir kaynatmak kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, huzurlu hissedileceğine inanılır.

Rüyada demir tabak görmek parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine tabir olunur.

Rüyada cebinde demir para görmek yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, satışlarının ya da üretiminin artacağına tabir olunur.

Rüyada demir çakmak görmek işlerin kötü bir duruma geleceğine, aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine, cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada bir avuç demir para görmek kazançlı işlere yatırım yapacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada demir eşya görmek öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada ölüden demir almak ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına rivayet eder.

Rüyada demir üzerinde yürümek elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments