Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ameliyattan vazgeçmek

Rüyada ameliyattan vazgeçmek

Rüyada ameliyattan vazgeçmek ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine rivayet eder.

Rüyada ameliyattan vazgeçmek gördüyseniz:

  • Belli kararlar almadan önce, yeni gelişmelerin ortaya çıkmasına izin vermelisiniz.

Rüyada ameliyat olmaktan vazgeçmek büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına, onların kıymetini bileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine delalet eder.

Rüyada ameliyattan vazgeçmek üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, çareye ve çözüme ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada saç boyamaktan vazgeçmek isteklerin yerine geleceğine, bahtının açık olacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada boşanmaktan vazgeçmek devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına delalettir.

Rüyada son anda evlenmekten vazgeçmek işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine işaret eder.

Rüyada evlenmek üzereyken vazgeçmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, gittikçe çıkmaza düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada düğünden vazgeçmek bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine delalet eder.

Rüyada yolculuğa çıkmaktan vazgeçmek sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments