Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağınık ofis görmek

Rüyada dağınık ofis görmek

Rüyada dağınık ofis görmek aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, borcunu ödeyeceğine, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına inanılır.

Rüyada dağınık ofis gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizden istediği gibi değil kendi istediğiniz gibi ilerlemelisiniz.

Rüyada dağınık ofis görmek hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, rüya sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada petrol ofisi görmek üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada ofis açmak fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, işlerinde büyük zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ofis görmek zararların üst üste geleceğine, yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, yeni işler alacağına delalet eder.

Rüyada ofis masa görmek rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ofis koltuğu görmek zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine delalettir.

Rüyada ofiste çalışmak güzel bir haneye sahip olunacağına, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, mutsuz ve huzursuz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni ofis görmek onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments