Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cüzdanımda para görmek

Rüyada cüzdanımda para görmek

Rüyada cüzdanımda para görmek yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına, sıkıntılarının günden güne artacağına, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, bir beladan kurtulacağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada cüzdanımda para gördüyseniz:

  • Kararlarınıza bağlı kalmalısınız.

Rüyada kağıt para dolu cüzdan görmek aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına, dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına işarettir.

Rüyada para cüzdanının çalındığını görmek başarılı olacağına, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bozuk para cüzdanı görmek işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada cüzdanda çok para görmek onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan rüya sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada para cüzdanı çaldırmak mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına, üzüntünden sağlığından olacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada para cüzdanı almak sorunların üzüntülere neden olacağına, kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, sevinçli bir haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının cüzdanında para görmek el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine, işlerin günden güne artacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine alamet eder.

Rüyada cüzdanla para bulmak bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, bir süre daha sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments