Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cüzdandan para çalmak

Rüyada cüzdandan para çalmak

Rüyada cüzdandan para çalmak yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada cüzdandan para çalmak gördüyseniz:

  • Çabalarınızın karşılıksız kalmadığını görerek sevinebilirsiniz.

Rüyada para cüzdanını çaldırmak ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, kişinin kafasının rahat edeceğine, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada cüzdanından para çaldırmak eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada cüzdandan para çalmak zahmetli işlerle uğraaşılacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada cüzdandan para çaldırmak ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına, hayatına bakacağına, aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına yorulmaktadır.

Rüyada para cüzdanı çaldırmak içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine işarettir.

Rüyada başkasının cüzdanından para çalmak çalıştığına değeceğine, kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına rivayet eder.

Rüyada cüzdanından para çaldığını görmek ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine delalet eder.

Rüyada para dolu cüzdan çaldırmak yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments