Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çürük dişini görmek

Rüyada çürük dişini görmek

Rüyada çürük dişini görmek onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine, arzularına ve emellerine kavuşacağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına, yaşamın kolaylaşacağına yorulur.

Rüyada çürük dişini gördüyseniz:

  • Çalışma hayatınıza paralel olarak işinizle ilgili birtakım sosyal faaliyetlere katılmanız çok daha olumlu bir gelişme sağlayabilir.

Rüyada kendi çürük dişini çıkarmak kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına, artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına, çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına yorulmaktadır.

Rüyada çürük dişi kırmak karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına yorulur.

Rüyada çürük dişin çekildiğini görmek kötü giden işlerin düzeleceğine, mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine yorulur.

Rüyada çürük dişini çıkarmak şanslı günlerin kapıda olduğuna, doyasıya sefasını süreceğine, çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına rivayet eder.

Rüyada çürük dişi temizlemek helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine, onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine rivayet eder.

Rüyada çürük dişin çıkmasını görmek küçük ise kazancınızın daha az olacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada başkasının dişini çürük görmek ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada çürük dişini çektirdiğini görmek çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments