Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çürük dişin kırıldığını görmek

Rüyada çürük dişin kırıldığını görmek

Rüyada çürük dişin kırıldığını görmek kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, sağlık ve hayır getireceğine, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, rüyayı gören kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına, asla harama bulaşmayacağına, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çürük dişin kırıldığını gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmaların üzerinden geçebilir, istediğinizi almanızı sağlayacak değişiklikleri yapabilirsiniz.

Rüyada çürük dişin kırıldığını görmek başarılı olacağına, şaşkın olacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına yorulmaktadır.

Rüyada çürük dişin kırılmasını görmek tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, maddi imkanlarının çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada çürük dişinin kırıldığını görmek üzüntülerin sona ereceğine, geçiminin yerinde olacağına, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine delalet eder.

Rüyada kırılmış çürük diş görmek yaşanan yokluğun biteceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, çok iyi giden işlerin duracağına işaret eder.

Rüyada çürük diş kırılması görmek araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada çürük dişinin çıktığını görmek sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına, alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına, sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada çürük dişin çekildiğini görmek kendisini çok yıpratacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının çürük dişini görmek fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments