Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cumayı kaçırmak

Rüyada cumayı kaçırmak

Rüyada cumayı kaçırmak kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına delalettir.

Rüyada cumayı kaçırmak gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızda eksikler ya da yanlış yapılmış hesaplar söz konusu olabilir.

Rüyada cuma namazını kaçırdığını görmek aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, huzursuz geçen günlerin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada cuma namazını kaçırmak uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine, birçok yeni fikir edinileceğine, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına inanılır.

Rüyada cuma namazı kaçırmak hafifleyeceğine, başarılı olacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada cumayı kaçırmak işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına tabir olunur.

Rüyada cemaatla cuma namazı kılmak aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine, kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cuma namazı kılmak Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına delalet eder.

Rüyada cuma namazı kılındığını görmek karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına, kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine, kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada cuma namazı kılanı görmek büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, ancak daha sonra sorunların aşılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments