Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cuma namazında olmak

Rüyada cuma namazında olmak

Rüyada cuma namazında olmak sıkıntıların zamanla çözüleceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, sevdiği insanların olacağına, spora başlayacağına, maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine, koyu muhabbette kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cuma namazında olmak gördüyseniz:

  • Kaldıraç bekliyor olsanız dahi, önünüzdeki engellerin bir an önce halledilmesi gerekiyor.

Rüyada cuma namazından kaçmak gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, yalan söylemeyeceğine inanılır.

Rüyada cuma günü namaz kılmak elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, iyi bir zanaatkar olunacağına, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına tabir olunur.

Rüyada başbakanla cuma namazı kılmak rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, evliliklerin bitme noktasına geleceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada cuma namazı kılmamak yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi kayba uğrayacağına delalettir.

Rüyada camide cuma namazı kılındığını görmek sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada cuma namazını kıldığını görmek uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına, kısmetinin kapanacağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada cuma namaz kılmak büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine işarettir.

Rüyada cuma namazı kılmak için abdest almak elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments