Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çörek yaptığını görmek

Rüyada çörek yaptığını görmek

Rüyada çörek yaptığını görmek evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine, borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, rüya sahibinin yaşamında olumlu, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada çörek yaptığını gördüyseniz:

  • İçinden çıkılması zor bir durumu geride bıraktığınızı düşünürken tekrar ortaya çıkabilir.

Rüyada ekmek çörek görmek kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine delalet etmektedir.

Rüyada çörek otu yemek tövbelerin kabul olacağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, o kimse tarafından kalbinin kırılacağına delalet eder.

Rüyada paskalya çöreği görmek toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, bol kazanç elde edeceğine, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına işaret eder.

Rüyada cevizli çörek görmek fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize yorulur.

Rüyada ıspanaklı çörek yemek bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, kul hakkına girmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada ıspanaklı çörek görmek onların mutluluğu için kendisini adayacağına, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına işaret eder.

Rüyada pasta börek çörek görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Rüyada pişmiş çörek görmek kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments