Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çörek börek görmek

Rüyada çörek börek görmek

Rüyada çörek börek görmek her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına, hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, sayılacağına ve sevileceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada çörek börek gördüyseniz:

  • Size maddi manevi borcu olan kişilere güvenebilirsiniz, yolunuzda duran kişilerden uzak durun.

Rüyada çörek börek görmek tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine, kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına delalettir.

Rüyada börek çörek almak hak ve din yolunu bırakacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada pasta börek çörek görmek içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, yeni girişimlerde bulunacağına, moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına işaret eder.

Rüyada paskalya çöreği görmek aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine, sözleri tutulacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine işarettir.

Rüyada çörek otu yemek çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine delalet etmektedir.

Rüyada çörek pişirdiğini görmek eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına inanılır.

Rüyada çörek satın almak kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine, rızkın ve kazancın artacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına delalet eder.

Rüyada pasta çörek görmek bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, koltuğunun da yükseleceğine, onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments