Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çorap denemek

Rüyada çorap denemek

Rüyada çorap denemek inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına, gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına, makbul olmayan işler yapacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada çorap denemek gördüyseniz:

  • Ufak seyahatler eleştirilerden ya da işinize karışan kişilerden uzaklaşmanıza yardım edebilir.

Rüyada çorap denemek kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine yorulur.

Rüyada kırmızı ayakkabı denemek eşi ile arasının açılacağına, hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına yorulur.

Rüyada sütyen denemek akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, onlara hayrının dokunacağına rivayet eder.

Rüyada ayakkabılar denemek yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna işaret etmektedir.

Rüyada yeni pantolon denemek şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine alamet etmektedir.

Rüyada büyük ayakkabı denemek rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına inanılır.

Rüyada yeni bir elbise denemek insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına, başarılı bir iş hayatı geçirileceğine, icat yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada deri mont denemek işlerinin iyi gideceğine, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments