Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çöpten yemek toplamak

Rüyada çöpten yemek toplamak

Rüyada çöpten yemek toplamak düşünceli ve dalgın olacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına yorulur.

Rüyada çöpten yemek toplamak gördüyseniz:

  • Görünüşe göre işinizle ilgili konulan halletmede biraz sıkıntılar yaşayacaksınız.

Rüyada çöpten yemek toplamak sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada çöpleri toplamak iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına inanılır.

Rüyada çöp toplamak düşmanların çok üzüleceğine, dertlerin bir anda sona ereceğine, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yerden çöp toplamak birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, sermayesinin harcandığına değeceğine, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine delalet eder.

Rüyada evden çöp toplamak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine, beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine, başın borçlularla belaya gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada çöpten kağıt toplamak çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına inanılır.

Rüyada evdeki çöpleri toplamak büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, bilmek istediklerini öğreneceğine, aksiliklerin yakayı bırakmayacağına inanılır.

Rüyada çöpten ekmek toplamak statü atlayacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments