Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok sinirli olmak

Rüyada çok sinirli olmak

Rüyada çok sinirli olmak eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, kendine olan güvenini yitireceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, diğer aile bireylerinin de işe katılacağına, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, ticaret hayatını ilerleteceğine işarettir.

Rüyada çok sinirli olmak gördüyseniz:

  • İmkansız amaçlar belirleyip, sadece yarısını gerçekleştirebildiğinizde boşu boşuna kendinize kızıyorsunuz.

Rüyada ölmüş babasını sinirli görmek alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına işaret eder.

Rüyada kendini sinirli görmek ferah bir eve geçileceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine inanılır.

Rüyada şeytanı sinirli görmek herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, anne babayla tatsızlık yaşanacağına, onlara doyasıya sarılacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin kişiyi sinirli görmek kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına, sevinçli ve güzel bir haber almaya işaret eder.

Rüyada arkadaşını sinirli görmek sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, unvan sahibi olacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada annesini sinirli görmek bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, başına uğursuz olayların geleceğine, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına işarettir.

Rüyada babayı sinirli görmek hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine alamet eder.

Rüyada babasını sinirli görmek borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments