Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini sinirli görmek

Rüyada kendini sinirli görmek

Rüyada kendini sinirli görmek sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına delalettir.

Rüyada kendini sinirli gördüyseniz:

  • Ya da olayları farklı açılardan ele alırsanız, huzur verici olacağını göreceksiniz.

Rüyada annesini sinirli görmek duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine, sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına delalet eder.

Rüyada sevgiliyi sinirli görmek gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına, çok büyük bir çalışma yapılacağına delalet eder.

Rüyada kocayı sinirli görmek birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına rivayet eder.

Rüyada sinirli köpek görmek çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölen birini sinirli görmek mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, elinin darlığa düşeceğine, insanlar tarafından daha çok sevileceğine alamet etmektedir.

Rüyada patronu sinirli görmek musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına yorulur.

Rüyada sinirli kedi görmek kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine, ortalığın karışacağına, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada sinirli bir adam görmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments