Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok kişiyi öldürmek

Rüyada çok kişiyi öldürmek

Rüyada çok kişiyi öldürmek elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına inanılır.

Rüyada çok kişiyi öldürmek gördüyseniz:

  • Seçimlerinizi buna göre yapmalısınız.

Rüyada ölen kişiyi tekrar öldüğünü görmek genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine, işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine delalettir.

Rüyada bir kişinin öldürüldüğünü görmek rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birkaç kişi öldürmek dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına alamet etmektedir.

Rüyada iki kişiyi öldürdüğünü görmek kişinin maddi zarara uğrayacağına, yüksek diploma alacağına, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına tabir olunur.

Rüyada kişi öldürmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına alamet eder.

Rüyada canlı kişinin öldüğünü görmek büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına, yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine, kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada yaşayan bir kişinin öldüğünü görmek malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine işarettir.

Rüyada çok kişi öldürmek vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına, büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments