Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok kişi öldürmek

Rüyada çok kişi öldürmek

Rüyada çok kişi öldürmek azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, yazgısının güzelleşeceğine, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada çok kişi öldürmek gördüyseniz:

  • Kendi cinsinizden arkadaşlarınız bazı sırlarınızı ihtiyatsızca ortaya dökebilirler.

Rüyada ölmüş kişiyi tekrar öldüğünü görmek uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına, kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine, işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada yaşayan bir kişinin öldüğünü görmek gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine, büyük bir ferahlama yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir sürü kişinin öldüğünü görmek hayırlı bir terfi alınacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş kişinin tekrar öldüğünü görmek dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kişinin öldüğünü duymak geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine yorulur.

Rüyada ölen bir kişinin öldüğünü görmek düşman malından yemeye, hayatının ve planlarının bozulacağına, kısmetli kapıların açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada birden fazla kişinin öldüğünü görmek de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına, aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine delalettir.

Rüyada bir kişinin öldüğüne ağlamak kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments