Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok kişiye yemek vermek

Rüyada çok kişiye yemek vermek

Rüyada çok kişiye yemek vermek bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kendini yiyip bitireceğine, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine tabir olunur.

Rüyada çok kişiye yemek vermek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlarla ilişkilerinizi daha iyi geliştirebilirseniz yardım duyacağınız her türlü desteği bulabilirsiniz.

Rüyada ölen kişiyi yemek yerken görmek bir süre bu durumun devam edeceğine, tamamen içine kapanacağına, hayata daha sıkı tutunacağına delalettir.

Rüyada küs olduğun kişiyle yemek yemek sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına inanılır.

Rüyada ölmüş kişiden tokat yemek yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına yorulur.

Rüyada ölen kişinin yemek yaptığını görmek hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölen kişinin etini yemek akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, keyifleneceğine ve afiyette olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş kişiye yemek yedirmek zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine alamet eder.

Rüyada bir kişinin yemek yediğini görmek işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölen kişinin yemek yediğini görmek maddi açıdan ferahlamaya, ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments