Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen kişinin yemek yaptığını görmek

Rüyada ölen kişinin yemek yaptığını görmek

Rüyada ölen kişinin yemek yaptığını görmek ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine, işinde itibar edineceğine, kazancının azalmayacağına, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına delalettir.

Rüyada ölen kişinin yemek yaptığını gördüyseniz:

  • Rekabet ortamları ya da mücadele gerektiren durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada kalabalık kişilere yemek vermek işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, bütçesinin daralacağına yorulur.

Rüyada çok kişiye yemek vermek elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş kişiyle yemek yemek adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine, kötü günlerin biteceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına inanılır.

Rüyada ölmüş kişinin yemek yediğini görmek iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişiden tokat yemek huzura ve mutluluğa kavuşacağına, yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine rivayet eder.

Rüyada ölen kişiyi yemek yerken görmek iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada ölen bir kişinin yemek yediğini görmek sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına inanılır.

Rüyada küs olduğun kişiyle yemek yemek kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments