Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alyans unutmak

Rüyada alyans unutmak

Rüyada alyans unutmak bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, kendi çok iyi hissedeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, rüya sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere, kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine delalet eder.

Rüyada alyans unutmak gördüyseniz:

  • Sözlerinde durmayan ya da anlaşmalara uymayan kişiler nedeniyle zorlanabilirsiniz.

Rüyada alyansını unutmak orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına alamet eder.

Rüyada alyans unutmak sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada arabayı unutmak atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına alamet eder.

Rüyada anahtarı kapıda unutmak sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine, bedenen ve ruhen dinleneceğine, çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına delalet eder.

Rüyada bebeğini unutmak yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, bazı girişimlerde bulunacağına delalettir.

Rüyada valizi unutmak ekmeğinin verimli olacağına, yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına, mal varlığını ve parasını çoğaltacağına yorulur.

Rüyada dogum günü unutmak iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına işarettir.

Rüyada ceket unutmak kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, çocuk sahibi olunacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments