Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok hızlı gitmek

Rüyada çok hızlı gitmek

Rüyada çok hızlı gitmek sıkıntılı olduğu bir durumda rüya sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, dinç kalacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, hiç hesapta olmayan bir seyahate, dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine yorulur.

Rüyada çok hızlı gitmek gördüyseniz:

  • Aşırılığa kaçmanız, maddi açılardan size zarar getirebilir.

Rüyada hızlı trende gitmek kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada hızlı giden yılan görmek kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, kötü günler geçireceğine, yıpranacağına, ölmüş büyüğünün cennette olduğuna yorulur.

Rüyada arabayla hızlı gitmek yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine işarettir.

Rüyada hızlı giden gemi görmek dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada gemide hızlı gitmek güzel ve mutlu günler görüleceğine, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada arabada hızlı gitmek bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, büyük aşamalar kaydedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hızlı giden araba görmek içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, ün sahibi olacağına yorulur.

Rüyada hızlı gitmek makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, manevi anlamda çok yol katedileceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments