Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok güzel erkek görmek

Rüyada çok güzel erkek görmek

Rüyada çok güzel erkek görmek ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, eşyaların yenileneceğine, kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok güzel erkek gördüyseniz:

  • İşleri istediğiniz şekilde ele alırsanız maddi manevi mutluluk fırsatınız var.

Rüyada erkekten güzel sözler duymak Allah katında günahlarının affolacağına, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına işaret etmektedir.

Rüyada güzel erkek bebeğin olduğunu görmek harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine, hilekar ve zayıf tanıdığa işaret etmektedir.

Rüyada güzel erkek yüzü görmek deneyimli biri ile ortaklık kuracağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına işarettir.

Rüyada güzel giyinmiş erkek görmek iç sıkıntısına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, işlerinin ve düzeninin bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada güzel yüzlü erkek görmek geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına, başarılarının her geçen gün artacağına delalet eder.

Rüyada çok güzel bir erkek bebek görmek bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine işarettir.

Rüyada güzel erkek eli görmek hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına işaret eder.

Rüyada erkek güzel bebek görmek çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments