Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok güzel bir yer görmek

Rüyada çok güzel bir yer görmek

Rüyada çok güzel bir yer görmek hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, heveslerinin de azalacağına, kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına, her şeyin yolunda gideceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına rivayet eder.

Rüyada çok güzel bir yer gördüyseniz:

  • Dedikoducuların sonu kötüdür.

Rüyada çok güzel bir yer görmek maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, geçimin kolaylaşacağına işaret eder.

Rüyada çok güzel bir yere gitmek can sıkıntısının geçeceğine, çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına rivayet eder.

Rüyada çok güzel yerler görmek başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına işaret eder.

Rüyada güzel yerlerde gezmek işlerin canlanacağına, uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine delalettir.

Rüyada güzel yerler gezmek çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına, yanlış yatırımlar yapılacağına, büyük borçlar alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada cennet gibi güzel bir yer görmek çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine, yaşanan kötü olayların unutulacağına, ağız tadının da kaçacağına yorulmaktadır.

Rüyada güzel yer görmek dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada güzel bir yere gitmek işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, kapanan kapıların açılacağına, icat yapacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments