Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok güzel bir gelin olduğunu görmek

Rüyada çok güzel bir gelin olduğunu görmek

Rüyada çok güzel bir gelin olduğunu görmek başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, rahata ereceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına, maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine işarettir.

Rüyada çok güzel bir gelin olduğunu gördüyseniz:

  • Bir gece gideceğiniz bir yerde karşıt cinsten birisi tepenizi attıracak, çekinmeden haddini bildirin.

Rüyada çok güzel gelin olduğunu görmek maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine, bazı sorunlar ile karşılaşacağına, ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına tabir olunur.

Rüyada güzel gelin olmak kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine inanılır.

Rüyada çok güzel bir gelin olduğunu görmek bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok güzel gelin görmek arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada güzel bir gelin görmek evdeki hesabın çarşıya uymayacağına, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güzel gelin görmek deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, korkularından, kötü duygularından arınacağına yorulur.

Rüyada çok güzel gelin olmak çok büyük sevinçler yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada güzel gelin olduğunu görmek uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments