Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok doğum yapmak

Rüyada çok doğum yapmak

Rüyada çok doğum yapmak işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine, sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına yorulur.

Rüyada çok doğum yapmak gördüyseniz:

  • Zaman zaman kıskançlık krizlerine girme olasılığınız yüksek olduğu için yaşadığınız mutlu anları bir anda kendinize zehir edebilirsiniz.

Rüyada evde doğum yapmak hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, sahip olunan gücün kaybedileceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına yorulur.

Rüyada eşi doğum yapmak sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına inanılır.

Rüyada denizde doğum yapmak kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine delalettir.

Rüyada hamile olmak doğum yapmak sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine işaret eder.

Rüyada kendi doğum yapmak rüya sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına, sorunlarının daha büyük bir hal alacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına alamet eder.

Rüyada üçüz doğum yapmak büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, hasret içinde kalacağına, huzursuzluklar ile boğuşacağına alamet eder.

Rüyada sezeryan doğum yapmak maddi sıkıntıların biteceğine, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının doğum yapmak evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine, çok güzel haberler ile dönüleceğine, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments