Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok dana görmek

Rüyada çok dana görmek

Rüyada çok dana görmek yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok dana gördüyseniz:

  • Bazı kimselerin yanlış tutumları da parasal sıkıntınıza sebep olabilir.

Rüyada dana kellesi görmek verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına işarettir.

Rüyada canlı dana görmek hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına, ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına, rahmete vesile olacak gelişmelere delalet etmektedir.

Rüyada inek dana görmek işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine, hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine tabir olunur.

Rüyada evin içinde dana görmek çok sevinçli haberler alacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dana derisi yüzmek çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dana eti görmek şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine, eğer şifaysa da şifasını bulacağına, arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine alamet eder.

Rüyada dana yavrusu görmek sıkıntılı durumlar geçireceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada dananın öldüğünü görmek yanlış işlere girileceğine, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments