Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok çorap görmek

Rüyada çok çorap görmek

Rüyada çok çorap görmek çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına, çok önemli noktalara geleceğine, ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, daima secde ve şükür edeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok çorap gördüyseniz:

  • Size mantıklı gelen soruları karşı taraf anlamsız bulabilir, dikkatli olmalısınız.

Rüyada kirli çorap görmek kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına, onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine, yalnız hissetmeye alamet etmektedir.

Rüyada başkasından çorap almak soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına, yatırımlarının kendisine kar getireceğine tabir olunur.

Rüyada çorap giymek büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına yorulmaktadır.

Rüyada çorap toplamak kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına delalet eder.

Rüyada siyah çorap vermek başarısının düşeceğine, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz muz çorap giymek iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada çorabın delik olduğunu görmek size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza işaret etmektedir.

Rüyada çorap yırtıldığını görmek büyük zararlara uğrayacağına, tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments