Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok ayakkabı denemek

Rüyada çok ayakkabı denemek

Rüyada çok ayakkabı denemek ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına, yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına, şansının kötüye gideceğine, elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına, kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine işaret eder.

Rüyada çok ayakkabı denemek gördüyseniz:

  • Girişimlerinizi, ertelemenizde fayda var.

Rüyada renkli ayakkabı denemek işlerinizin bir süre güzel gideceğine, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz ayakkabı denemek kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, fikirlerinin çatışacağına, işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayakkabılar denemek sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, bunların devlet kapılarından geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayakkabı denemek sorunların ortadan kaldırılacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine rivayet eder.

Rüyada çok ayakkabı denemek gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil ayakkabı denemek aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına delalettir.

Rüyada mavi ayakkabı denemek gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, ısrarcı şekilde yoluna devam eden rüya sahibinin sonunda emeline ulaşacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına inanılır.

Rüyada yeni ayakkabı denemek hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments