Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok acı çekmek

Rüyada çok acı çekmek

Rüyada çok acı çekmek işinden evine gidip geleceğine, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, kısmetlerinin kapanacağına, toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, bazı sırların açığa çıkacağına, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, kısmetinin bollaşacağına delalettir.

Rüyada çok acı çekmek gördüyseniz:

  • Yeni girişimlerde bulunmaktan sakın çekinmeyin.

Rüyada evlat acısı çekmek yıpranacağına, de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, çok hayırlı işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada acı çekmek rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına delalet eder.

Rüyada acısız diş çekmek ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, kendi işini kurmak için adım atacağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada aşk acı çekmek yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, umutlarının tazeleneceğine, geçmişte yaşanan acıların unutulacağı rivayet etmektedir.

Rüyada ölüm acısı çekmek büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayrılık acısı çekmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, müşterilerinin çoğalacağına, alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına işarettir.

Rüyada çok acı çekmek haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, çıkmaza gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada aşk acısı çekmek yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments