Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunun konuştuğunu görmek

Rüyada çocuğunun konuştuğunu görmek

Rüyada çocuğunun konuştuğunu görmek güzel haberler alacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, huzurlu günlerin geleceğine, kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına, onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada çocuğunun konuştuğunu gördüyseniz:

  • Kapalı kapılar ardında sizin için olumlu gelişmeler söz konusu oluyor olabilir.

Rüyada çocuğunun konuştuğunu görmek dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, geçim derdi çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çocuğun konuştuğunu görmek işlerinizin bozulacağına, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına alamet eder.

Rüyada konuşamayan çocuğun konuştuğunu görmek keyfinin ve huzurunun kaçacağına, istediği gibi bir hayata kavuşacağına, atılan adımların boşa çıkacağına işaret eder.

Rüyada yeni doğan çocuğun konuştuğunu görmek uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğunun konuştuğunu görmek zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, bazı sorunlar ile karşılaşacağına, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi çocuğunun konuştuğunu görmek eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine, anne duasının açılacağına, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına işaret etmektedir.

Rüyada konuşmayan çocuğun konuştuğunu görmek her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine, kazanılan paranın bereketinin olmayacağına rivayet eder.

Rüyada konuşan erkek çocuğu görmek zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments