Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunu tuvalete düştüğünü görmek

Rüyada çocuğunu tuvalete düştüğünü görmek

Rüyada çocuğunu tuvalete düştüğünü görmek kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada çocuğunu tuvalete düştüğünü gördüyseniz:

  • Olumsuz konuşmalar bir yana kimseyi övmeye bile kalkmamalısınız çünkü yanlış anlaşılabilirsiniz.

Rüyada çocuğun tuvalete düştüğünü görmek isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunu tuvalete düşürmek ne yapacağına karar veremeyeceğine, hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına inanılır.

Rüyada çocuğu tuvalete düşürmek güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine yorulur.

Rüyada çocuğunun tuvalete düştüğünü görmek bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine rivayet eder.

Rüyada çocuğunu tuvalete düştüğünü görmek çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, zenginliğe sahip olunacağına, geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada birinin tuvalete düştüğünü görmek çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına, gelirinin daimi olacağına, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına delalettir.

Rüyada terliğin tuvalete düştüğünü görmek mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına delalettir.

Rüyada telefonun tuvalete düştüğünü görmek hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine, bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine, kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments