Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunu kucağına almak

Rüyada çocuğunu kucağına almak

Rüyada çocuğunu kucağına almak yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine, eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına, çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, gücünün ve şansının yaver gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunu kucağına almak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, daha iyimser düşünmeye çalışmalısınız.

Rüyada erkek çocuğunu kucağında görmek yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına delalet eder.

Rüyada çocuğu kucağa almak ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çocuğu kucağında görmek bereket ve huzur getireceğine, hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına tabir olunur.

Rüyada kucağına erkek çocuğu almak yeni bir eve taşınılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada çocuğunu kucağından düşürmek kazancında artış olacağına, mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kucağında erkek çocuğu görmek kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına, problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının çocuğunu kucağına almak bereket ve zenginlik sahibi olacağına, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğu kucağa almak sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, sorunların üstesinden geleceğine, kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments