Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunu kaybedip bulmak

Rüyada çocuğunu kaybedip bulmak

Rüyada çocuğunu kaybedip bulmak büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, istediği oranda da eğleneceğine, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğunu kaybedip bulmak gördüyseniz:

  • Çevrenizde başarılarınızı kıskanan bir çok kimse çıkabilir.

Rüyada çocuğunu kaybetmek sonrada bulmak hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına, uğranılan haksızlıktan kurtulmaya, her istediği şeyin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunu kaybedip sonra bulmak daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, işlerin büyük kazanç getireceğine, sağlık sorunları yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunu kaybetmek sonra bulmak istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine, çok büyük çalışmalar yapılacağına yorulur.

Rüyada çocuğunu kaybedip bulmak işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, zorlukların biteceğine rivayet eder.

Rüyada çocuğunu kaybetmek ve bulmak zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada çocuğunu kaybetmek ve sonra bulmak çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine, geniş ve bol rızık elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çocuğu kaybedip bulmak sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine işaret eder.

Rüyada kendi çocuğunu kaybetmek ve sonra bulmak başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments