Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altını kirletmek

Rüyada altını kirletmek

Rüyada altını kirletmek kendisine yeni bir iş bulacağına, etrafına güzel insanların dolacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına, ömür boyu başarılı olacağına işaret eder.

Rüyada altını kirletmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sorunlarıyla uğraşmaktan kendinize zaman ayıramayabilirsiniz veya başkalarının problemlerini üstlenmenin sıkıntısını yaşayabilirsiniz.

Rüyada altını kirletmek bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada evi kirletmek ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına işaret eder.

Rüyada halı kirletmek bereketin ve verimin hâkim olacağına, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada üstünü kirletmek eski bir davanın tekrar açılacağına, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada iç çamaşırı kirletmek kendisini çok iyi hissedeceğine, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına işarettir.

Rüyada suyu kirletmek kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına, elinin darlık görmeyeceğine, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada dizili altın görmek uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, hayatını sürdürmekte zorlanacağına, hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın cüzdan görmek hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine, içebileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments