Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunu büyümüş görmek

Rüyada çocuğunu büyümüş görmek

Rüyada çocuğunu büyümüş görmek işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, bunu da herkese ilan edeceğine, sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, hiç istemediği işlere gireceğine, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunu büyümüş gördüyseniz:

  • Şimdilik elinizdeki şeylere odaklanmalısınız.

Rüyada çocuğunu büyümüş görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına, desteksiz kalacağına yorulur.

Rüyada büyümüş çocuğu emzirmek yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine, nahoş sözler işiteceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyümüş erkek çocuğu görmek büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kasasının daha çok para dolacağına delalettir.

Rüyada büyümüş çocuğun küçüklüğünü görmek medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına tabir olunur.

Rüyada büyümüş erkek çocuğu olduğunu görmek büyük başarı kazanacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada küçük çocuğu büyümüş görmek huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine tabir olunur.

Rüyada büyümüş çocuğunu emzirmek huzursuz bir ortamdan çıkılacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına işaret eder.

Rüyada çocuğu büyümüş görmek ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, işlerinin bu sayede açılacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments