Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altını çöpe atmak

Rüyada altını çöpe atmak

Rüyada altını çöpe atmak zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, sorunsuz geçeceğine, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına inanılır.

Rüyada altını çöpe atmak gördüyseniz:

  • Kendinize olan güveniniz dışında hiçbir şeye ihtiyacınız yok.Genellikle kısa süren ani aşk ilişkilerini tercih edeceksiniz.

Rüyada altını çöpe atmak yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada çorabı çöpe atmak yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine, adeta sinirden küplere bineceğine inanılır.

Rüyada çöpe yüzük atmak elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, ilerleyeceğine, sorunların yakında çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada eşyaları çöpe atmak maddi olanaklarının artacağına, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, hayat boyu desteği olacağına rivayet eder.

Rüyada eski ayakkabıları çöpe atmak gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine, bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada eti çöpe atmak galibiyetlerinin de çoğalacağına, sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, yakın zamanda rahat edeceğine yorulur.

Rüyada eski ayakkabıyı çöpe atmak gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada parayı çöpe atmak beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments