Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğu doğurmak

Rüyada çocuğu doğurmak

Rüyada çocuğu doğurmak büyük bir tatsızlık yaşanacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına alamet eder.

Rüyada çocuğu doğurmak gördüyseniz:

  • Modası geçmiş yöntemleri gözden geçirebilirsiniz.

Rüyada annesinin erkek çocuğu doğurduğunu görmek parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğu doğururken görmek vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına işarettir.

Rüyada doğurduğu çocuğu emzirmek kendisine bir çiftlik evi alacağına, neşe ve sağlıkla geçeceğine, yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada özürlü erkek çocuğu doğurmak rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ikiz çocuğu doğurmak hayata karşı isteksizleşeceğine, yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına, birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına işaret etmektedir.

Rüyada çocuğunu doğurduğunu görmek ister istemez çok üzüleceğine, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına, verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına delalettir.

Rüyada erkek çocuğu doğurup emzirmek hoşluk içinde olacağına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi çocuğunu doğurmak yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine, canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments