Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğa sadaka vermek

Rüyada çocuğa sadaka vermek

Rüyada çocuğa sadaka vermek gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına, tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, art niyetli kişilere uyacağına, yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğa sadaka vermek gördüyseniz:

  • Biraz hayalci, daha doğrusu aldırmaz yapıda olacağınız için harcamalarınıza hiç önem vermeyebilirsiniz.

Rüyada çocuğa sadaka vermek beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına, dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, çok resmi görevlerde bulunacağına işarettir.

Rüyada birinin sadaka verdiğini görmek ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada dilenciye sadaka vermek onlara hocalık edeceğine, ticaret ehli kişi olacağına, muradının gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada sadaka vermemek kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine alamet eder.

Rüyada birine sadaka vermek kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, maddi kolaylığa ulaşacağına delalettir.

Rüyada başkasının sadaka verdiğini görmek emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sadaka para almak sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine rivayet eder.

Rüyada yaşlı kadına sadaka vermek yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments