Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çizme kaybetmek

Rüyada çizme kaybetmek

Rüyada çizme kaybetmek özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına, yağmur yağmamasına, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine delalettir.

Rüyada çizme kaybetmek gördüyseniz:

  • Ayın onbirine dikkat edin.

Rüyada siyah çizme kaybetmek esenliğe kavuşacağına, yaşama isteğine yeniden kavuşacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına inanılır.

Rüyada çizmesini kaybetmek maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine, elinin darlığa düşmeyeceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çizmeleri kaybetmek finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, daima afiyette olacağına, insanların hayır dualarını alacağına alamet etmektedir.

Rüyada çizmelerini kaybetmek kafasının sakinleşeceğine, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına delalet etmektedir.

Rüyada çizmeyi kaybetmek hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine delalettir.

Rüyada çizme kaybetmek memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada çizmenin tekini kaybetmek parasız ve işsiz kalacağına, şifa göreceğine, kazancının daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil çizme giymek anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments