Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cips yemek görmek

Rüyada cips yemek görmek

Rüyada cips yemek görmek mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına, ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına, maddi açıdan ferahlayacağına yorulur.

Rüyada cips yemek gördüyseniz:

  • Aşırı sinirli ya da zihinsel dağınıklık içinde olabileceğiniz gibi, fiziksel olarak aşırı dinçsiniz yani riske açık olabilirsiniz.

Rüyada cips yemek görmek sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine delalettir.

Rüyada cips görmek aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada patates cipsi görmek kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, kazancında da artış meydana geleceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada cips yediğini görmek meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına delalettir.

Rüyada cipsi yediğini görmek kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada cips yerken görmek büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına, karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine delalet etmektedir.

Rüyada cips aldığını görmek uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına, umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada cipsi görmek kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına, çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, rakiplerin alt edileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments