Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cinsiyetinin değiştiğini görmek

Rüyada cinsiyetinin değiştiğini görmek

Rüyada cinsiyetinin değiştiğini görmek iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına yorulur.

Rüyada cinsiyetinin değiştiğini gördüyseniz:

  • Negatif veya sürekli kötü haber getiren kişilerden sonsuza kadar uzaklaşmanız gerekiyor.

Rüyada cinsiyet değiştirmek maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına delalet eder.

Rüyada cinsiyeti değişmiş görmek ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına, çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına alamet eder.

Rüyada bir erkeğin cinsiyet değiştirdiğini görmek çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada cinsiyetinin değiştiğini görmek çok büyük atılımlar yapılacağına, sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, refah düzeyinin artacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının cinsiyet değiştirdiğini görmek hasretin ve özlemin biteceğine, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına alamet eder.

Rüyada cinsiyet değiştirmiş insan görmek kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada cinsiyet değiştiren birini görmek işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına, kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına rivayet eder.

Rüyada cinsiyet değiştirdiğini görmek neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments