Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çınar ağacı dikmek

Rüyada çınar ağacı dikmek

Rüyada çınar ağacı dikmek bazı büyük çalışmalar yapacağına, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına, ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada çınar ağacı dikmek gördüyseniz:

  • Duygusal şantajlara boyun eğmemelisiniz.

Rüyada çınar ağacı dikmek boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına işarettir.

Rüyada çınar ağaç görmek isteklerin tek tek yerine geleceğine, mutlu bir evliliğe, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada çok büyük çınar ağacı görmek büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük çınar ağacı görmek etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına işarettir.

Rüyada çınar ağaçları görmek kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, ana baba duası alınacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına tabir olunur.

Rüyada çınar ağacı görmek başının belaya girmeyeceğine, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine delalettir.

Rüyada çınar ağacını kesmek çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine alamet eder.

Rüyada çınar ağacına tırmanmak çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine, işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments