Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cin hissetmek

Rüyada cin hissetmek

Rüyada cin hissetmek yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına, yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına işaret eder.

Rüyada cin hissetmek gördüyseniz:

  • Maddi açıdan büyümenin yanı sıra prestij artışı da söz konusu olabilir ya da gelirlerinizi arttırmak için özel yeteneklerinizi geliştirici eğitim veya ekipman yatırımı içerisine girebilirsiniz ya da kendi işinizi kurabilirsiniz.

Rüyada evde cin olduğunu hissetmek eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına tabir olunur.

Rüyada cin varlığı hissetmek çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, yetki ve söz sahibi olacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine delalet etmektedir.

Rüyada cin geldiğini hissetmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, kısmetinin her zaman açık olacağına, işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada cini hissetmek kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına alamet eder.

Rüyada yanında cin olduğunu hissetmek işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada cinleri hissetmek attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, rüya sahibinin hikmetli kimse olacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine delalet eder.

Rüyada cin gördüğünü hissetmek kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine, gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına delalettir.

Rüyada cin varlığını hissetmek gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine, rüyayı gören kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments