Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çift parmak görmek

Rüyada çift parmak görmek

Rüyada çift parmak görmek maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına, fakirleşeceğine, bir sebeple çok zarar göreceğine, zorlukların günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çift parmak gördüyseniz:

  • Hertür zihinsel çalışmada ya da yeni şeyler öğrenebilmekte başarılısınız.

Rüyada çift parmak görmek büyük kayıplara uğrayacağına, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, yoklukları ve hastalıkları unutacağına tabir olunur.

Rüyada çift mezar görmek sıkıntılarının sona ereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve rüyayı gören kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada evli çiftin boşandığını görmek sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına tabir olunur.

Rüyada birini çift cinsiyetli görmek çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada muhabbet kuşu çiftleşmesi görmek âlim kişiler arasına gireceğine, hacetinizin giderilmesine, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada çift sarılı yumurta kırmak bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, esenlik bulacağına, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada kendini çift cinsiyetli görmek kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, moralin bozulacağına delalettir.

Rüyada atla eşeğin çiftleştiğini görmek elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments