Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiçekli bir ev görmek

Rüyada çiçekli bir ev görmek

Rüyada çiçekli bir ev görmek yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına, insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına delalet etmektedir.

Rüyada çiçekli bir ev gördüyseniz:

  • Bazı konularda ilerleme yöntemlerini daha iyi anlamanızı sağlayabilecek olaylar yaşayabilirsiniz.

Rüyada ev dolusu çiçek görmek horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, iş öğreneceğine delalet etmektedir.

Rüyada ev içinde çiçek görmek bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada çiçekli ev görmek garanti olacak bir yer edineceğine, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya, hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine rivayet eder.

Rüyada eve çiçek ekmek kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine alamet eder.

Rüyada evde yeşil çiçek görmek emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada çiçekli evler görmek onların başarıları ile övüneceğine, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, kolaylığa kavuşacağına delalettir.

Rüyada evde çiçek yetiştirmek büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına delalettir.

Rüyada evde canlı çiçek görmek uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine, rahat edileceğine, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments