Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiçeğin koptuğunu görmek

Rüyada çiçeğin koptuğunu görmek

Rüyada çiçeğin koptuğunu görmek elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, yardımcı olmayacağına, eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada çiçeğin koptuğunu gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızla bir araya gelebilir veya sevdiğiniz kişilerle gelecek planları yapabilirsiniz.

Rüyada büyük çiçekler görmek rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına, kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına işaret eder.

Rüyada yapay çiçek görmek yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine delalet eder.

Rüyada beyaz çiçek görmek bunun da rüya sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşine çiçek vermek verdiği emeklerin heba olacağına, rakiplerin teker teker alt edileceğine, onu yalnız bırakmayacağına rivayet eder.

Rüyada çiçek ve yüzük görmek işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine işaret eder.

Rüyada saça çiçek takmak planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına, çıkmaza gireceğine, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada mor ve beyaz çiçek görmek zor durumlardan çabucak sıyrılacağına, başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada su çiçeği çıkarmak hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments