Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cevizli tatlı görmek

Rüyada cevizli tatlı görmek

Rüyada cevizli tatlı görmek zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine, aniden evlilik kararı alacağına, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada cevizli tatlı gördüyseniz:

  • Siz hangi cinsiyetten olursanız olun kadınları yanlış anlamaya, onları yanlış değerlendirmeye çoğu zaman da haksızlık etmeye eğilimlisiniz.

Rüyada cevizli tatlı görmek yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada cevizli tatlı yemek bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine, amaçlarınızın gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine delalet eder.

Rüyada ceviz tatlısı görmek kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tatlı ceviz yemek başka insanları aldatmasına engel olacağına, dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada cevizli kadayıf tatlısı yemek hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada cevizli tatlı yapmak çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, yaşam tecrübesi edineceğine, sevinçli bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada taze ceviz içi yemek alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize, zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına tabir olunur.

Rüyada fıstık ceviz görmek herkesin istediği şeye kavuşacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments